تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

گزارش دیوان محاسبات در مورد املاک بلااستفاده و غیرفعال در صندوق بازنشستگی کشوری

دیوان محاسبات کشور در گزارشی تعداد املاک بلااستفاده، غیرفعال، در تصرف غیر و فاقد سند مالکیت در صندوق بازنشستگی کشوری را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 09
کد خبر: ۲۶۵۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، یافته‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد، از تعداد ۲۰۵۲ فقره املاک و مستغلات درج شده در سامانه املاک صندوق بازنشستگی کشوری، تعداد ۸۱۳ فقره با کاربری‌های تجاری، اداری، مسکونی (۱۱ فقره هتل و حدود ۳۳ هزار متر مربع املاک تجاری و اداری در محدوده‌های الهیه، نیاوران، شهرک غرب و یوسف آباد) بلااستفاده و یا غیرفعال بوده و ۷۱۶ فقره از املاک و ۴۹۶ قطعه از اراضی تهران‌پارس نیز در تصرف غیر است.

 

همچنین بررسی‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد تعداد ۹۴۱ فقره از املاک و مستغلات فاقد سند مالکیت بوده و اسناد مالکیت ۵۸ فقره از املاک و اراضی و ۱۱۵ واحد آپارتمان به‌نام اشخاص غیر می‌باشد؛ مضافاً اینکه ۷۰ واحد آپارتمان در مشهد و ۳ واحد آپارتمان در خیابان فرشته تهران واگذار شده لیکن وجه آن دریافت نگردیده است.

 

این املاک در حالی بلااستفاده مانده‌اند که دولت مکلف است در صورت عدم کفایت وجوه صندوق بازنشستگی، کمبود آن را از محل درآمد عمومی تامین و پرداخت کند.

 

ایجاد شفافیت در مورد وضعیت شرکت‌های شبه دولتی از موارد مورد تاکید این نهاد نظارتی برای کمک به تصمیم گیران اقتصادی در کشور است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار